Najava: Rijana i Kris Braun na dodeli Gremi nagrada

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 07 Feb 2012

Bivši ljubavnici su 2009. godine na dan dodele prestižnih nagrada fizičkim obračunom okončali vezu, a ove će oboje da nastupe – odvojeno naravno.

Uprkos tome što je njegova karijera mogla tada da se završi jer je brutalno pretukao Rijanu, Kris Braun je uspeo da se vrati na muzičku scenu, a za to je dokaz i nastup na dodeli Gremi nagrada gde će pozornicu da deli sa Rijanom.

Braun je potvrdio da će da nastupi u nedelju ali se još uvek ne zna kako će njegov performans da izgleda, kao ni Rijanin koja ima četiri nominacije uključujući onu za najbolji album godine.

Iako je nakon napada na Rijanu njegova popularnost znatno opala, pevač je napravio veliki povratak albumom “F.A.M.E. (Forgiving All My Enemies)” koji je dobio tri Gremi nominacije od kojih je jedna u kategoriji za najbolji RnB album.

Pevač je već nekoliko puta bio nominovan, ali do sada nije osvojio ni jedan Gremi, dok Rijana u svojoj kolekciji već ima četiri.

Kris je zbog napada na Rijanu bio osuđen na pet godina uslovne zatvorske kazne, ali je sud u februaru ove godine Krisu Braunu ublažio presudu za napad na zabranu prilaska sa 90 metara na deset, pa im neće biti problem da se mimoiđu ili možda mahnu jedno drugom.

Reklame

Ostavite komentar