Nela Vidakovic zavejana na putu

Fotke postavljene 13 Feb 2012


U petak veče Nela Vidaković je održala fenomenalan koncert u Zagrebu. Posećenost je, kao i uvek, bila rekordna, pesma “POLICIJA” se pevala po nekoliko puta za veče, a atmosfera je došla do usijanja i tako sve do 5h ujutro.

Međutim, povratak nije bio tako sjajan. U putu je zadesio ne zapamćen sneg i vejavica praćeni jakim vetrom. Iako je vozila džip koji je odličan za sneg, došlo je do malih smetnji u vožnji.

Naime, prvo su joj se zaledili brisači, a onda i dovod goriva. Putovanje je morala prekinuti  uz pauzu, gde su joj društvo pravili njen menadžer i klavijaturista.

“Bilo je hladno, sneg je padao,vejavica, jak vetar…nije bilo toliko strašno. Oko 45min smo čekali da bi mogli nastaviti putovanje, ali nas je sve vreme grejala priča i pomisao o fantastično posećenom  koncertu i divnim ljudima u Zagrebu. Ne žalim što sam po najvećem snegu odrzala koncert i zahvaljujem se svima koji su, takođe, po izuzetno lošem vremenu uspeli da dođu na moj koncert, a bilo nas je mnogo!”- kaže Nela Vidaković.

Saša Lazarević

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar