Nemanja Vidić dobio sina

Izvor: Kurir
Postavljeno 09 Feb 2012

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić dobio je trećeg sina. Iako vest nije zvanično potvrđena ni od kluba, ni od porodice, engleski mediji su objavili informaciju da se u nedelju porodila Ana Vidić, donevši na svet trećeg sina.

Porođaj je prošao bez komplikacija, a obavljen je u bolnici Videnšou, u Mančesteru, čije su renovirano odeljenje nedavno svečano otvorili supružnici Vidić.

Ako je verovati izvorima sa Ostrva, treći sin će se zvati Petar. Interesantno je da su prve čestitke Vidićima počele da stižu još u nedelju, tako što su se brojni fanovi oglasili lepim vestima na stranicama Fejsbuka i Tvitera posvećenim najpoznatijem članu porodice.

- Volim Mančester i to što ljudi ovde poštuju privatnost drugih. Meni je veoma važno to što mogu svoje slobodno vreme da koristim igrajući se sa svojom decom – rekao je Nemanja Vidić svojevremeno jednom engleskom časopisu.

Rode su vredno počele 2012. godinu u „crvenim đavolima“. Mladi desni bek Rafael dobio je 4. januara prvu ćerkicu u braku sa Karlom.

Reklame

Ostavite komentar