Ovo možda niste znali o Ani Ivanović

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 01 Feb 2012

Najlepša teniserka na svetu Ana Ivanović je za 60 sekundi intervjua za portal „thetennisspace.com“ otkrila mnoge zanimljive stvari o sebi, koje njeni fanovi sigurno nisu znali do sada.

Među najzanimljivijim odgovorima svakako je to da je predsednik Srbije Boris Tadić najpoznatije ime u njenom telefonskom imeniku, kao i to da bi volela da je u filmu o njenom životu igra Anđelina Džoli.

Ana kaže da bi bila psiholog da se nije opredelila za reket. Najviše je plaše veliki psi, a uzbuđuje igranje na grend slemovima. Najčešće je zasmejava njen tim, ali i njeni sitni blamovi, kao kada je prošle godine na turniru na Baliju sela na pogrešnu stolicu. „Srećom, mojoj protivnici to nije smetalo, u stvari i ona se smejala“, kaže Ana.

Na putovanje ne kreće bez „kindla“, čitača elektronskih knjiga, posredstvom kojeg je pročitala poslednju knjigu „Nit“ od Viktorije Hislop. Omiljeni grad na turu joj je Pariz, restoran „Nobu“ u Njujorku, a mesto za šoping njujorški „Matju Vilijamson“. Poslednji film koji je pogledala su „Potomci“ sa Džordžom Klunijem, a najomiljeniji joj je „Mamurluk u Las Vegasu“, koji je gledala „više od hiljadu puta“. Jelo koje je poslednje spremila je meksički specijalitet fahita (mešana govedine i piletine). Kada bi dobila na lutriji, novac bi donirala Unicefu, a nešto bi ostavila i za poklone porodici.

Reklame

Ostavite komentar