Pink: Sabotaža TV B92 nije omela gledanost serije “Ostrvo”

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 29 Feb 2012

Televizija B92 je sinoć u 20:15 emitovala seriju “Ostrvo”, u istom terminu kada se na televiziji Pink emitovala dugo najavljivana serija sa istim imenom!

I dok na B92 tvrde da je u pitanju slučajnost, na Pinku su ubeđeni da konkurencija pokušava da ih sabotira. Još je čudnije što je u najavi tv programa “devedesetdvojke” pisalo da će se u pomenutom terminu emitovati serija “Istražitelji iz Majamija”, a mi vam prenosimo saopštenje TV Pink, koje smo upravo dobili:

“Televizija B92 pokusala je da pomogne svojoj bratskoj Prvoj Srpskoj televiziji da srpskom narodu podmetne još jednu Tursku seriju. Sinoć su, gle čuda, vanredno emitovali prvi deo filma “Nasukani” koji su preimenovali u “Ostrvo”, jasno pokušavajući da dovedu u zabludu gledaoce, očigledno misleći da srpski narod nije dovoljno inteligentan da shvati šta je kvalitetna serija za koju se bori ceo svet. Dejan Jocić i bratija sa B92, a pod šapom Grčkog kontraverznog mogula Kirjakua, misle da su Srbi budale te da će lažnim natpisom da je u toku serija “Ostrvo” na B92 nasamariti Pinkove gledaoce. Ali, ne, i sinoć je Grčka serija “Ostrvo” ostvarila fantastičan rezultat, dok B92 ima ogroman pad u gledanosti u istom terminu!”, kaže se na kraju saopštenja.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 01/03/2012 at 09:06

    Serija Ostrvo na Pinku, je depresivna i veoma teska za gledanja.U ovakvoj stvarnosti u kojoj zivimo…. ova serija je zaista “too much!” Hteo sam da gledam, ali stvarno mi je depresija jos veca! 

Ostavite komentar