Sahrana Vitni Hjuston u subotu

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 14 Feb 2012

Američka diva Vitni Hjuston biće sahranjena u subotu 18. februara, u rodnom Njuarku, u državi Nju Džersi, a komemoracija će biti u baptističkoj crkvi Nju Houp, u kojoj je pevala kao dete, rekao je neimenovani predstavnik pogrebne službe.

Vitni Hjuston (48) umrla je u subotu u hotelu “Beverli Hilton”, u kojem je odsela da bi prisustvovala dodeli nagrada “Gremi” u Los Anđelesu. Pop diva je prošle subote pronađena mrtva u punoj kadi, u svojoj sobi u hotelu “Hilton” u Los Anđelesu. Njeno telo prebačeno je sinoć avionom u Nju Džersi, a zatim je odvezeno u pogrebno preduzeće u Njuarku.

Vlasnica preduzeća izjavila je da će sahrani prisustvovati samo osobe sa pozivnicom, dodajući da je porodica Hjuston insistirala na privatnosti.

“Trideset godina su je delili sa gradom, državom i svetom. Ovo je sad njihovo vreme da se oproste od nje”, rekla je novinarima.

U toku su toksikološki testovi, započeti nakon autopsije koja je obavljena u nedelju. Vlasti napominju da će uzroci smrti pevačice biti potvrđeni za osam nedelja. Policija je saopštila da nije pokrenuta nikakva krivična istraga, ali je losanđeleski sudski istražitelj izjavio da su u njenoj sobi pronađeni lekovi izdati na recept.

Reklame

Ostavite komentar