Sani Armani otišla sa TV Pink

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 15 Feb 2012

Poznata manekenka i voditeljka na svom “fejsbuk” profilu stavila je obaveštenje da više nije zaposlena na dosadašnjem radnom mestu.

Kako “Alo!” saznaje, Sani je dobila više ponuda sa nekoliko televizija, a usledio je i poziv iz jedne političke partije koja želi da je angažuje kao osobu koja bi bila zadužena za odnose sa javnošću.

- Sandra sa povukla u “ilegalu” kako bi mirne glave razmotrila mnogobrojne poslovne ponude koje je dobila u proteklom periodu. Već je bila na nekoliko pregovora, ali svoju konačnu odluku još nije donela. S obzirom na to da iza sebe ima preko deceniju rada u elektronskim medijima, ona ne želi da donese bilo kakvu odluku naprečac, zbog koje bi posle zažalila – kaže naš izvor.

Kako bismo proverili verodostojnost navoda naše sagovornika, pozvali smo Sani, koja nam ih je na indirektan način potvrdila:

- Zimska čistka, pa vi sami protumačite! – sa osmehom je izjavila.

Podsećanja radi, Sani Armani radila je kao manekenka i model, a široj javnosti postala je poznata kada se pojavila u spotu Cece Ražnatović “Prođi sa mnom kroz crvenu”, gde je glumila sa fudbalerom Nikolom Lazetićem, za kog se nakon toga i udala, rodila sina, a potom se razvela. U svojoj televizijskoj karijeri imala je više autorskih emisija, a poslednja dužnost u njenoj matičnoj kući bila je funkcija “starijeg” savetnika predsednika kompanije Željka Mitrovića.

Reklame

Ostavite komentar