Sarajevo: Bregović priprema rođendanski koncert

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 16 Feb 2012

Goran Bregović (61) doputovao je jedan dan u rodno Sarajevo zbog dogovora o detaljima rođendanskog koncerta koji će održati 24. marta u Zetri.

Na aerodromu su ga dočekali brojni novinari, a on je otišao u jedan poznatisarajevski restoran gde je večerao s prijateljima, među kojima su bili Željko Komšić, predsedavajući Predsedništva BiH, Rusmir Mesihović, ministar zdravstva Federacije BiH, Marin Ivanišević, član Gradskog veća Sarajevo i drugi.

- Bilo je to pravo sarajevsko druženje uz večeru i muziku. Goran je istinski uživao, sviralo se, pevalo… Raspoloženi Brega novcem je kitio svirače – rekao je Faruk Drina, producent Bregovićevog koncerta u Zetri.

Nakon večere Bregović nije imao puno vremena za odmor, jer je na krovu hotela Evropa snimao najavni spot za koncert, koji će početi da se emituje 20. februara.

- Koncert u Sarajevu za mene je poseban i iščekujem ga s velikim nestrpljenjem – rekao je Bregović, koji je u Sarajevo doputovao iz Irske gde je završavao album “Šampanjac za Cigane”, a već sutradan je otputovao za San Remo gde je bio gost u revijalnom delu večeri čuvenog festivala.

Reklame

Ostavite komentar