Skandal: Lažni profil Maje Nikolić provocirao po tviteru

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 15 Feb 2012

Profil pod imenom Maje Nikolić za samo par sati uspeo je da kontaktira sve javne ličnosti na tviteru, a sa mnogima i da se posvađa, stigla je čak i da kaže Džunior Džeku da nauči srpski.

- IDEMO NISAM NI SVESNA KOLKO SAM BOLESNA MOJA JE KAZNA ŠTO SAM BEZOBRAZNA – napisala je navodna Maja, ali to je tek početak. Uspela je da isprovocira Džunior Džeka pa je on samo zamolio da piše na engleskom jer on naravno pojma nema o čemu ona piše.

“Maja” je takođe pozvala Danijelu Vranić na piće:

- Veliki pozdrav za moju prijateljicu @VranicDanijela nadam se da si dobro ljubim te puno pa da uskoro popijemo nešto – napisala je na profilu.

Zatim je napisana jako degutantna šala na račun pokojne dive Vitni Hjuston:

- Moram samo da izrazim žaljenje zbog Vitni Hjuston bila je odlična pevačica ali ipak je jedna Maja Nikolić.

Onda je potkačila i Seku Aleksić:

- @poslednjilet lepotice moja pozdravi mi vivijen slatkicu i daj već neki hit nisi ubola dobru pesmu još od aspirina!

Neki su nisu obazirali na provakaciju jer su pretpostavili da se radi o lažnom profilu, kao što se to dogodilo i sa Mirom Škorić pre samo nekoliko dana, ali neki su na trenutak pomislili da je u pitanju prava Maja i osuli su paljbu:

- Zamolio bih skraćene polupismene i nevaspitane est.umetnice kojima sam od g.napravio pitu da me ne prozivaju.Hvala – odgovorio je kompozitor Dragan Brajović Braja pre nego što je shvatio da je reč o lažnom profilu.

Majin profil je šala, stoga vodite računa šta odgovarate i kome jer neke stvari su lažne ali neko je rekao i šta iskreno misli.

Reklame

Ostavite komentar