Skandal u najavi: Top-model šljivika je lako napraviti

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 01 Feb 2012

Nenad Jakšić stoji iza izbora za „Top-model Srbije“ koji je tokom prošlog vikenda održano u Beogradu. On tvrdi da je Ivana Stanković sabotirala takmičenje i da mu je pretila advokatima, a da je on tužio televiziju Prva zbog krađe autorskih prava.

Ko je vlasnik licence za rialiti „Top-model”?

- Imam licencu za „Top-model Srbije“, to jest, ima je moj sin. – rekao nam je Jakšić.

 

 

On kaže da je njegov sin 2008. radio oko 10 epizoda emisije „Top-model Srbije” i da se ona emitovala na desetak televizija.
- To je bilo zaštićeno, a onda se prošle godine pojavila televizija Prva koja je napravila sličan šou. I dalje nam nije bilo jasno da li se spor vodi zbog imena rialitija ili zbog licence. Zbog imena, to je bilo zaštićeno- zaključio je.
Ivana Stanković, s druge strane, tvrdi da licencu za šou ima Prva.
- Licencu za emisiju „Top model” ima televizija Prva. Ja im verujem, a kada je u pitanju izbor za top model šljivika ili njive, može ga održati svako. To nema veze sa emisijom. Moji advokati jesu zvali tog čoveka jer je stavio na reklamu moju fotografiju i bilo je napisano da ću ja voditi taj program. Na toj fotografiji je pisalo „Top model by Ivana Stanković” i neka bude srećan što nemam vremena da se bavim time i što ga neću tužiti – kaže za „Blic” Ivana Stanković.
Ona poručuje devojkama da će najave sledećih kastinga „Top modela” videti u televizijskim reklamama i da se nijedan ozbiljan izbor ne dešava u noćnim klubovima u sitne sate.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 02/02/2012 at 10:11

    A da si dobila lovu, onda bi te bilo briga, cije je koje!

Ostavite komentar