Soraja se kaje zbog silikona

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 08 Feb 2012

Starleta i najbolja Plejboj zečica Soraja, pažnju je svakako privukla golotinjom i ogromnim grudima. Međutim, planira da se “smiri” kada je skidanje u pitanju, a i otkrila je kako se pokajala zbog silikona.

- Pravo da vam kažem, muka mi je više od skidanja, ’oću malo da se odmorim. A i ja se privatno mnogo razlikujem od onoga što ljudi misle kad me vide na televiziji. I ne znam da li ste primetili da moje grudi na televiziji izgledaju veće nego uživo. Neću baš da se skinem da vam pokazujem, ali evo pogledaj. Petica su, ali nisu baš tolike kao što izgledaju na televiziji, rekla jeSoraja novinarima Pulsa koji su je posetili u stanu.

Ona je otkrila i kolike je grudi imala pre ugrađivanja:

— Pa dobro, nisu bile ni tako male, imala sam trojku, ali sam htela veće, i nikad se nisam pokajala. Ali za usne jesam. Bile su pune i pre toga, ali ja sam htela veće. Pokvarila sam im oblik. Ne znam šta mi je bilo. Moje dve drugarice s kojima sam bila nerazdvojna, a koje su bile tri-četiri godine starije od mene, ugradile su u usne silikone, i rekle mi: „Ajde i ti”, pa sam ih i ja stavila. Ali pokajala sam se.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 09/02/2012 at 10:29

    Yeste ti si privatno “SVETICA”! Ovo je samo posao!
    Jos samo da smo mi ovce!

Ostavite komentar