Sprečen skandal: Izbegnuta tuča Mace i Bokija 13

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 09 Feb 2012

Kako prenosi portal “telegraf.rs” jubilarnoj stotoj emisiji Amidži šou umalo nije došlo do incidenta između Dragana Marinkovića Mace i Bokija 13. Dva “naturalizovana” Beograđanina koji su slavu stekli na TV Pinku “pokačili” su se posle Bokijevog premijernog izvođenja Bokijeve nove pesme “Ne brini”.

Nakon što je Amidžić upitao goste kako im se čini nastup Jovanovskog, Maca je na to odgovorio: – Znate kako, televizija trpi sve, pa i razne anomalije dolaze u obzir. Kada je to čuo makedonski šoumen krenuo je na scenu da se pred kamerama obračuna sa Marinkovićem, ali su skandal u poslednjem trenutku sprečili organizatori.

- Takve reakcije znače da je moj nastup privukao pažnju! Hteo sam da uletim u emisiju i razje*em tu dripačku komunikaciju. Ali pokazao sam šta je nivo! – izjavio je Boki.

Iako mu organizatori isprva nisu dali da uđe na snimanje, Boki je očekivao da će Macu zateći kada je ponovo ušao u studio, ali ovaj je otišao odmah posle reklama.

- Ništa novo! On je očiti primer da televizija trpi anomalije – zaključio je makedonski šoumen.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 10/02/2012 at 08:22

    Nisam fan Bokija 13, ali u zivotu veceg “gmaza” nisam video od ovog raskalasanog, neduhovitog,netalentovanog, bahatog,iritiriajuceg klovna punog sebe! Ko je njega doveo i ugurao ga u sve emisije!???? Kad njega vidim okrecem kanal, da ne slusam frfljanje i mumlanje i gledam onu grozomornu facijalnu ekspresiju!

Ostavite komentar