Šta su pričali o Ceci dok je bila u pritvoru !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 22 Feb 2012

Karleuša: Ceca je seljoberka!

- Nikad mi neće biti jasno kako neko može meni da priča o moralu, a podržava nekog ko je u zatvoru zbog lopovluka. Srbijo! – napisala je Jelena Karleuša na Tviteru, a nedugo potom je, tokom prepirke sa Cecinim fanovima, ostavila komentar:
- Kakva zvezda, takvi i fanovi! Koliko bolesne mržnje i ludila u mozgovima fanova pojedinih seljoberki… Tuga.

Vendi: Ceca je kriminalac!

- Molimo se Irineju da ne dozvoli više zloupotrebu svete evharistije od strane čoveka u crnom pod imenom Stefan Šarić! Ako je njegova ispovednica kriminalac (tako je država označila), nemojte da dozvolite da on tu istu štiti tako što je označava kao osobu na pravom putu, a da narod koji veruje u odluku države naziva zluradim! Njegova klijentkinja je i sama priznala da je radila nečastive stvari i zato se nalazi u kućnom zatvoru – poručila je Vesna Vukelić Vendi, revoltirana intervjuom koji je Cecin duhovnik Stefan Šarić dao za jedan nedeljnik.

Kojot: Ceca je kravetina!

- S velikim ponosom objavljujemo da se naš bubnjar sprema za veliku svetsku turneju u pratnji najveće srpske majke Svetlane Ražnatović. Bog ih blagoslovio i neka im progleda kroz prste na sudnji dan. Dragi ćelavi Mili, sisata kravetina Ceca i Aleksandar Petrović, nek su blagosloveni. Iskreno vaš, Nemanja Narkoman i Pijanac Kojić – napisao je na Fejsbuku Nemanja Kojić Kojot, frontmen grupe Ajsbern.

Reklame

1 komentar

  1. kontakti said on 23/02/2012 at 01:48

    Nemamo nasih problema nego moramo da cujemo i Cecine. Ja da sam kojim slucajem zgazio macku van pesackog robijao bih kao za coveka ali sesili je zasticena.

Ostavite komentar