Tajči odlučila da snimi album

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 22 Feb 2012

Nekad jedna od najvećih pevačkih zvezda s prostora Jugoslavije, Tatjana Matejaš Tajči, proteklih dana je ponovo boravila u Zagrebu i sprema se da snimi novi album.

Putem Fejsbuka sa obožavaocima je podelila svoje oduševljenje snegom koji je zabelio grad, a između ostalog je s majkom i prijateljicom uživala i u koncertu Žaka Houdeka u Hrvatskom Narodnom Kazalištu. No, u Hrvatskoj Tajči navodno nije bila samo kako bi se družila sa porodicom i prijateljima, već i poslovno. Kako tvrde izvori bliski pevačici – Tajči u Zagrebu snima novi muzički materijal.

Šta nakon 20 godina možemo očekivati od Tajči tek ćemo videti, jer još nije poznato s kim sarađuje na novim materijalima. Novi album, kojeg Tajči na relaciji Sinsinati-Zagreb priprema marljivo i sa velikim entuzijazmom, sadržavaće desetak potpuno novih pesama, a izaći će uoči njene velike turneje, koja se trebala održati u jesen prošle godine, ali je odložena za ovu godinu.

Njen menadžerski tim kratko najavljuje da će svi biti ugodno iznenađeni novim zvukom te da neće nedostajati veselja, plesa i pamtljivih zaraznih melodija koje će jako podsetiti na Tajči od prije 20 godina, ali je i predstaviti kao izgrađenu umetnicu nakon mnogo godina školovanja i usavršavanja u inostranstvu.

Kao što je Tajči napisala i na svojoj službenoj Fejsbuk stranici, ovaj ju je susret jako dirnuo i upravo ovakve emocije i istinski obožavaoci podstakli su je da svojoj vernoj publici priredi muzičke doživljaje za pamćenje, uz svoje najveće hitove s početka devedesetih i nove koje je ovih dana snimala u svom rodnom gradu.

Reklame

Ostavite komentar