Trač ili istina: Ali Riza je gej?!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 26 Feb 2012

Slavni turski glumac Halil Ergun, srpskoj javnosti poznatiji kao Ali Riza, glavni junak popularne serije „Kad lišće pada“, dospeo je u središte interesovanja javnosti u ovoj zemlji kada je počelo da se spekuliše da je homoseksualac!

Kontroverze oko njegove seksualne orijentacije su krenule kada je Halil viđen u gej baru. Pošto važi za čoveka koji nikada nije puno pričao o svom privatnom životu, ovo je dalo povoda da se komentariše kako je to radio upravo zbog toga kako bi sakrio svoju homoseksualnost. Ovakvi natpisi i priče su naveli čak i poslovično rezervisanog glumca da se oglasi.
- Nisam gej! Ko me je video ili ima dokaze za te tvrdnje? – zapitao se Ergun, koji je na sledeći način pojasnio svoju posetu mestima popularnim među gejevima.
- U gej barove idem s prijateljima i ići ću opet, zašto ne bih išao? Štaviše, smatram da ne moram nikome da se pravdam zbog toga – izjavio je turski glumac.

No, ovo nije sprečilo brojne dalje komenatre, a najglasniji je bio turski producent Erol Hose, koji je na svom „tviteru“ komentarisao kako ga popularni glumac „nije ubedio“. Pored tvrdnji producenta, potoji čak i snimak gde Halil u jednom kafanskom provodu mazi pevača, najpre po glavi, a potom i po vratu, što je dodatno uznemirilo tursku javnost.
Inače, osim što se u više navrata pisalo kako se Halil pojavljuje u gej klubovima, turski mediji nemalo puta spajali su ga i s nekim ženama. O njegovoj aferi sa 38 godina mlađom glumicom Deniz Čakir, poznatom kao Ferhunde u seriji „Kad lišće pada“ pisali su i srpski mediji.

Reklame

Ostavite komentar