Trač ili istina: Ana Kokić i Nikola Rađen usvajaju dete

Izvor: Press online
Postavljeno 19 Feb 2012

Pevačica Ana Kokić i njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen, planiraju da usvoje dete! Kako saznaje Presspopularni par, koji ima ćerke Ninu i Teu, odlučio je da proširi porodicu tako što će udomiti dete bez roditeljskog staranja.

Iako zbog posla trenutno žive na dve adrese, Nikola u Atini a Ana u Beogradu, njih dvoje su čvrsti u svojoj odluci i već su svojim mezimicama rekli da će dobiti brata ili sestru. Kako bismo potvrdili naša saznanja, pozvali smo pevačicu, koja nam je rekla da će uskoro postati majka još jednog mališana.

- Pričala sam sa Nikolom o tome i, ako sve bude kako smo planirali, nadam se da ćemo usvojiti dete! Mislim da je to nešto najhumanije što čovek može da uradi i takvim ljudima se divim – rekla nam je Ana.

Međutim, popularni estradni par ne planira na tome da se zaustavi – pored usvajanja, Ana i Nikola planiraju još biološke dece. Pevačica otkriva da vaterpolista žarko želi još potomaka.

- Nikola sve češće priča o tome, a ja volim da mu kroz šalu kažem: „Ako osvojiš zlato na Olimpijadi, može treće dete” – rekla je atraktivna pevačica.

Ana i Nikola nisu jedini par iz javnog života koji se odlučio na usvajanje. Sergej Ćetković je sa suprugom Kristinom pre dve godine usvojio devojčicu Lolu iz Doma za nezbrinutu decu „Mladost” u Bijeloj.

- Lola je centar Kristininog i mog sveta. Uživam u ulozi roditelja i svaki slobodan trenutak sam sa svojom ćerkicom – rekao je Sergej.

Devojčicu Emu usvojili su bračni par Filip i Madlena Cepter, koji su po svojoj mezimici nazvali i svoju vilu. Košarkaš Vlade Divac je pre 14 godina sa suprugom Snežanom usvojio devojčicu Petru iz doma u Zvečanskoj. Iako imaju sinove Luku i Mateju, Petra je brzo postala mezimica u porodici, a Divac ističe da je i dalje zainteresovan za usvajanje dece.
- Rado bismo usvojili još mališana, jer dece nikada nije dosta – rekao je Vlade.

Kad je reč o svetskim zvezdama, najhumaniji su Anđelina Džoli i Bred Pit, koji su usvojili troje dece – Medoksa, Zaharu i Paks Tjena. Madona je majka dvoje usvojene dece – Dejvida Bande i Mersi, Sandra Bulok je majka dečaka Lusija Bardoe, a Ketrin Hajgl devojčice Nejli.

Reklame

Ostavite komentar