Trač ili istina: Dule Bajatović u šemi sa Katarinom Šišmanović

Izvor: Kurir
Postavljeno 17 Feb 2012

Na snimanju emisije „Magazin In“, koja će biti emitovana u subotu u 18 časova na Pinku, sreli su se Dušan Bajatović (45), generalni direktor „Srbijagasa“ i jedan od najpoželjnijih neženja u Srbiji, i zgodna, a sveže razvedena voditeljka Katarina Šišmanović (29)!

Poznato je da se Bajatović vešto odupire braku i ozbiljnim vezama, ali izgleda da mu je Katarina baš, onako, „legla“.

- Već ispred studija su razmenili nekoliko rečenica, a po osmehu gospodina Bajatovića videlo se da mu se Katarina dopala na prvi pogled! Bogami, nije ni ona bila ravnodušna – kaže za Kurir sagovornik koji se zatekao na licu mesta:
- On je i ranije govorio da je idealan tip žene koja bi ga osvojila – visoka, zgodna crnka! Eto, zato i mislim da će ovde biti svašta, jer su i tokom snimanja sevale varnice!

Pozvali smo i Bajatovića i Šišmanovićku, ali oboje su ostali nedostupni. Zato smo nazvali Zoranu Pavić, koja je takođe gostovala u emisiji, da nam prenese svoje utiske.
- Dušan je izuzetno šarmantan, duhovit i odličan sagovornik, tako da je na snimanju bilo fantastično! Bez problema je prihvatio sve naše predloge za organizaciju svadbe, tako da sam ja sa svojim bendom već spremna za veselje, samo da izaberu mesto! – poručila je pevačica.

Ona je uverena da voditeljka emisije „Sve za ljubav“ može da počne da bira venčanicu.
- Katarina je u jednom momentu čak rekla: „Žao mi je što nisam ponela prsten, pa da veridba bude javna“. Naočigled svih dešavala se krajnje nesvakidašnja romansa… I Miki Đuričić se ponudio da pripomogne i da im organizuje „48 sati svadbu“ da ne bi odugovlačili – otkriva Zorana.

Reklame

4 komentara

 1. Jelena said on 18/02/2012 at 02:05

  Dakle, ova Sismanovicka je majka svih sponzoruša. Ona je bila i sa vlasnikom Emoution-a, i sa Severininim ”kraljem bakra”, sad sa Bajatoviće, aman, šta li im radi pa se lepe za nju? I Marijana Mateus bi mogla da joj pozavidi!

 2. pera said on 22/02/2012 at 14:28

  Mlada devojka, lako se zaljubljuje.
  Kamiondzije su stalno naputu, a njoj treba da joj neko ususka ledja.

 3. maya said on 23/02/2012 at 16:10

  Ona je i svog dugogodisnjeg momka-arhitektu ostavila jer nije imao lovu (poznajem ga i secam se kad su bili u vezi i kad su raskinuli), ali bar je bila “postena” pa mu je rekla i otisla sa Milanom-kraljem bakra…
  No dobro,nisam tu da sudim, svako neka zivi i radi kako zeli.

 4. Biki said on 24/02/2012 at 16:50

  Aman ljudi smirite se! Nema nista od toga, čak su i demantovali akteri trača a svi smo i videli tu zajebanciju!

Ostavite komentar