Trač ili istina: Razvodi se Ivan Milinković, pevač grupe „Legende“

Izvor:
Postavljeno 04 Feb 2012

Ivan Milinković, pevač grupe „Legende“, navodno se razvodi od supruge Mice, sa kojom ima devetogodišnjeg sina Filipa!

Naime, kruže priče da je Ivan već duže vreme u vezi sa jednom konobaricom, koja je 20 godina mlađa od njega, što je i razlog razvoda. Pevač je jedno vreme posećivao i bračnog savetnika, ali nije uspeo da spase brak.
- Ivan je već duže vreme u vezi sa konobaricom koju je upoznao na jednom nastupu. Ona je 20 godina mlađa, ali im to ne predstavlja problem, jer vole jedno drugo. Istina je i da se on razvodi od supruge Mice. Shvatio je da taj brak nije kao ranije i da je došao kraj. Jedno vreme je čak posećivao bračnog savetnika ne bi li shvatio da li je u pravu ili ipak greši. Međutim, ni on mu nije pomogao da spase brak, tako da je odlučio da se razvede i da ne maltretira ni sebe, ali ni Micu – kaže izvor blizak pevaču.
Inače, Ivan je pre četiri meseca dao intervju za jedan dnevni list, u kome navodi da je u idealnom braku. Šta se desilo u međuvremenu, pa se njegovo ljubavno stanje promenilo?

- To je glupost koju je neko prosuo i vi ste već ne znam koji novinar koji me zove. Napišite šta hoćete, ali što se moje intime tiče, sve je u najboljem redu – rekao je za „Alo!“ Milinković, koji će 14. februara, na Dan zaljubljenih, sa „Legendama“ nastupiti u Centru „Sava“.

 

Prvu ženu ostavio zbog sadašnje?!

Ivan Milinković je još uvek bio u braku sa Vesnom, kada je na jednom od nastupa upoznao sadašnju suprugu Micu! Nakon toga se pričalo da se baš zbog Mice i razveo od prve žene.
- Sedam godina smo bili u braku, ali Vesna i ja se nismo našli u onome što je srž braka, a to je želja za porodom, želja za decom – rekao je tada Ivan.

Reklame

1 komentar

  1. Ivan said on 05/02/2012 at 15:02

    Ovo je jedan veliki trač. Ivan je fenomenalna ličnost i teško da bi suprugu Milicu ostavio. Gospođa Milica je jedna fantastična i divna osoba, taj brak je nešto savršeno. No od čega bi vi živeli, no od tračeva. Ivane sve najbolje… 

Ostavite komentar