Trenutak istine: Saznajte sve o Mikiju Jevremoviću

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 08 Feb 2012

Sonja Đorđević Kulijer rešena je da istinu o fizičkom maltretiranju u braku s Mikijem Jevremovićem iznese u “Trenutku istine”. Ona je nedavno na sarajevskom portalu Ekspres otvorila dušu pričajući o batinama koje je tokom 25 godina dobijala od muža, a koji je sada u rijalitiju “Parovi” na Hepi TV.

Kako su tu vest preneli gotovo svi domaći mediji, usledila je salva komentara, a u diskusiju na portalima, između ostalih i na portalu svet.rs, uključila se i sama Sonja, objašnjavajući skepticima zbog čega je progovorila tek sad, sedam godina posle razvoda. Nije skrivala ni razočaranje što je se ćerka Jelena odrekla.

“Zahvaljujem svim ljudima koji su me podržali, jer o nečemu ovakvom sigurno ne bih pisala u svojoj 52. godini. Izazvana nepravdom po ko zna koji put, imala sam potrebu da napokon kažem ono što godinama držim u sebi, posebno izazvana izjavama ćerke, koja je kroz sav užas prolazila zajedno sa mnom, da ju je tata vaspitavao. Odricanje od majke javno, kao što je to uradila Jelena, ne bih komentarisala. Neka onaj gore, koji jedini ima pravo da sudi, svima presudi. Sve je dobro dok ne odlučim da odem u ‘Trenutak istine’ i ispričam još štošta, a mislim da ću na to biti primorana po Mikijevom izlasku iz rijalitija, zbog izmišljenih priča o meni, koje su mi dobro poznate. Ali, da sam se bilo čega plašila, ne bih se usudila na ovaj korak. Moja savest je čista, a njegova? Sve se da dokazati”, napisala je Sonja.

Reklame

Ostavite komentar