Twitter: Karleuša ne prestaje sa prozivkama na Cecin račun !?

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 08 Feb 2012

Rat Jelene Karleuše i Cece Ražnatović na novom “tviter frontu” ušao je u svoj drugi dan! I dok je Ražnatovićeva prvi tvit posvetila obožavaocima, porukom: “Dobro jutro,  hvala svima koji su doprineli stvaranju pesme “Svi za jednu”, prelepa je, a vas gest me je odusevio,” Karleuša je bila aktivnija i “otrovnija”.

Reagujući na činjenicu da se broj Cecinih fanova naglo povećava, Jeca je objavila: “U proseku imam 5 novih twitter followersa svakog minuta! Smislite nagrade za one koji budu broj 10.000, 100.000, i 300.000!”.

Sledeći tvit bio je još napadniji: Možda da ta tri srećna dobitnika budu prvi koji će čuti nove pesme? Neeee… To dobijate svi! I to besplatno! Ja vam ljubav ne naplacujem!

Odmah je usledilo: “Povlačim računicu! 20 novih twitter followersa u proseku, svaki minut…Hmmm…mislim da ste zaslužili “Sex posle raskida”. Čekajte, ako je u 25 sekundi -17 novih twitter folowersa, koliko je to u proseku – svakog minuta? Sorry, pevala sam na časovima matematike!

Reklame

1 komentar

  1. Nada said on 09/02/2012 at 01:33

    Kamo srece da si pevala, jer na zalost tvoje pevacke sposobnosti nisu uporedive sa Cecinim koliko god ti nju vredjala “jedna je Ceca”. 

Ostavite komentar