Twitter: Seka Aleksić ugasila svoj profil

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 18 Feb 2012

Seka Aleksić juče je saopštila da je ugasila svoj profil na Tviteru i da će se sada sa fanovima družiti isključivo putem Fejsbuka.

I dok su mnogi pomislili da je Seka, koja je imala otprilike 3.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži, odlučila da ugasi nalog iz straha od konkurencije – budući da je Ceca Ražnatović za svega nedelju dana sakupila 9.000 sledbenika, a da njenu ljutu konkurentkinju JK prati oko 12.000 (pravih ili lažnih) profila, prava istina je zapravo drugačija.

Naime, budući da je Tviter otvorena društvena mreža i da može da vas prati ili vam se obrati ko god to želi, a ima otvoren nalog, Seka se suočila sa ne baš prijatnim “prozivkama” tviteraša, koje je očigledno shvatila veoma lično. Neki su joj skrenuli pažnju da preteruje sa svojim kućnim ljubimcima, dok su drugi imali zamerke na njene “kandže”, odnosno predugačke nokte, a treći su joj saopštili da bi mogla da se reši viška kilograma.

Očigledno nespremna na kritiku, Seka, koja se na Tviteru “krila” iza profila @poslednjilet, prvo je ulazila u raspravu sa onima koji su joj se obraćali, neke je čak “počastila” psovkama, a nakon toga rešila je da se vrati u “sigurnost” Fejsbuka, budući da tamo sama može da bira prijatelje i lako može da obriše sa liste sve čiji joj se komentari ne dopadaju!

Reklame

Ostavite komentar