U čemu je tajna Rijaninog izgleda ?

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 15 Feb 2012

Rijanin trener otkrio je da pevačica vežba kada je na putu tri puta nedeljno po 25 minuta, a kada je kod kuće čak pet puta i jede mnogo proteina. 

Harli Pasternek, lični trener popularne pevačice otkrio je kako lepotica sa Barbadosa uspeva da održi veoma zavidnu liniju.

Holivudski trener i fitnes guru naglasio je kako Rijana mnogo vežba. Ona vozi bicikl, trči, odradi svoju regularnu rutinu koja dobro utiče na srce. A, kada ne putuje vežba čak pet puta nedeljno, poveća i voznju bicikla na 10 do 30 minuta dnevno, preskače uže i trči.

Trener je dodao kako atraktivna Rijana većinu vežbi može da obavi u svojoj hotelskoj sobi ili bekstejdžu pre nastupa, pa se tako vežbanje uvek nađe u njenom pretrpanom rasporedu. Harli je kazao kako ona takođe ima prirodno lepo oblikovano telo.

- Ona je prirodno vitka pa je rad sa njom poput finog brušenja. Izgleda neverovatno, sve bolje i bolje – rekao je Harli i istakao kako ona jede puno proteina i pet malih obroka dnevno.

Rijana je na dodeli “Gremi” nagrada izgledala mršavije nego ikad, pojavila se u crnoj “Armanijevoj” haljini i izgledala besprekorno.

Reklame

Ostavite komentar