Vanesa Paradi krivi Anđelinu za raspad braka

Izvor: 24sata.info
Postavljeno 04 Feb 2012

Nakon što je medije obišla vest da je 14 godina duga veza Johnny Deppa i Vensse Paradis puknula, šuška se da je za sve kriva fatalna Angelina Jolie] 

‘Anegelina Jolie je razlog zašto su Johnny Depp i Vanessa Paradis prekinuli svoju 14 godina dugu vezu. Vanessa je uverena da je Johnny varao sa Angelinom za vreme snimanja filma ‘The Tourist’ pa je upravo to razorilo njihovu vezu’, tvrdi anonimni izvor za The Enquirer.

‘Nije slučajno što su trzavice između Vansse i Johnnyja počele baš u februaru prošle godine, tačno u vreme kada je on snimao film sa Angelinom. Vanessa je uverena da je Johnny spavao sa Angelinom, a njihovu vezu razorila je njena ljubomora i sumnjičavost’, dodaje isti izvor.

Kako piše The Enquirer, Vanessa od samoga početka nije bila oduševljena idejom da Johnny snima film sa fatalnom Angie. Naime, Vanessa je uverena da je Angelina otela Brad Pitta njegovoj bivšoj supruzi Jennifer Aniston pa se bojala da bi slavna glumica to isto mogla učiniti i sa Johnnyjem, prenosi Tportal.

Vanessa je navodno preklinjala Johnnyja da otkaže saradnju sa Angelinom, te je čak i zahtevala da se njihova vruća scena pod tušem izreže iz filma, ali uprkos tome, svedoci sa seta snimanja filma kažu da je privlačnost između Angelina i Johnnyja bila očigledna.

‘Angelina i Johnny neprestano su se družili, a za to vreme Vanessa je žustro poricala da je njihova veza u krizi, ali čini se da je upravo Angelina unela razdor među njih’, kaže izvor.

 

Reklame

1 komentar

  1. Milena said on 05/02/2012 at 13:22

    Gledala juce film. Nema nigde “scene ispod tusa”???
    Film je nevidjeno glup. U njega je ulozeno 100 miliona a zarada je ispod milio dolara. Mislim da to govori koliko je uspesan.

Ostavite komentar