Ava Karabatić: Zaljubljena sam u Beograđanina

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 17 Mar 2012

Ava Karabatić zaljubljena je u Beograđanina i planira da se uskoro preseli u srpsku prestonicu. Učesnica “Survajvera” priznala je da joj srce lupa za Srbinom sa kojim je učestvovala u rijalitiju i da se zbog njega toliko promenila da je pošla u teretanu i na treninge tajlandskog boksa, piše hrvatski Stori.

Starleta nije želela da otkrije da li je njena nova ljubav učesnik Survajvera ili neko iz produkcije ovog rijalitija.

- Uvek sam bila iskrena, pa ću i sada. Gajim posebne emocije prema jednom Beograđaninu s kojim sam u poslednje vreme provela mnogo zajedničkih trenutakaVeliki sam emotivac i uvek slušam srce, a moje u ovom trenutku lupa ludački. Šta ću kad sam takva. Iskre na sve strane, imam osmeh od uha do uha – izjavila je nasmejana Ava Karabatić i tako potvrdila šuškanja da se zaljubila.

Dodala je i da se zbog nove simpatije toliko promenila i da u Beogradu provodi sve više vremena, gde planira da se preseli i upiše glumu.

Uvek sam bila zaljubljena u Beograd. Tu sam uradila i prvu tetovažu. Evo pokazalo se da sam prava veštica, jer kad sam gostovala u Studiju 45 rekla sam Antoniji Mandić da svoju budućnost vidim u Beogradu ili Holivudu – kaže Ava koja se raduje životu u srpskoj prestonici.

Reklame

Ostavite komentar