Boki 13 kaže da je video Ivana Ivanovića golog

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 22 Mar 2012

Poznati voditelj Ivan Ivanović ne samo da je tokom braka imao ljubavnicu već postoje i fotografije na kojima je snimljen s njom, tvrdi Bojan Jovanovski. Naime, kako kaže popularni Makedonac, on je nedavno imao prilike da vidi snimke golog Ivanovića nakon čega je zaključio da je neverstvo najverovatniji razlog za krizu u voditeljevom braku.

- Osećam potrebu da se javno zahvalim jednoj ženskoj osobi koja mi je pokazala svoje intimne fotografije urađene prošlog meseca. Na tim fotografijama sam jasno video „divno“ i „raskošno“ telo njenog ljubavnika Ivana Ivanovića dok leži go pored nje. Ne možete da zamislite na šta to liči! Dlakavi, skraćeni muški torzo sa visinom oko 1,65 i upaljačem umesto onog ponosa o kom stalno priča! – rekao je Jovanovski za „Alo!“. On dodaje da mu je posle pomenutog prizora pozlilo!
- Posle ove fotografije, od koje sam povraćao pet puta, imam potpuno razumevanje za njegovo ponašanje. Sada razumem zašto pričaju da dotični svaki put iz kluba izađe zagrljen s drugom ribom. Pa razumljivo je da neće nijedna od tih poštenih da doživi takvo iskustvo dva puta. Zbog neverstva se verovatno i razvodi – zaključio je Boki 13, dok je Ivan Ivanović na ovu prozivku rekao samo:
- Nemam komentar.

Reklame

1 komentar

  1. zaza said on 28/03/2012 at 12:30

    Dokle vise taj Boki, zar je on savest naseg naroda i drustva. Ostavite Ivana on je najbolji.

Ostavite komentar