Boki 13 nastavlja da šokira

Izvor: Kurir
Postavljeno 26 Mar 2012

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, privodi kraju autobiografiju u kojoj otkriva da su glumac Sergej Trifunović i pevač Dado Polumenta imali odnose s muškarcima!

On nam je pročitao prvu stranicu knjige, na kojoj je, kako kaže, napisao istinu i samo istinu o gej populaciji!

„Jedan deklarisani gej umetnik s naše estrade rekao mi je pre nekoliko godina u poverenju: ‘Mislim, Boki, ovaj Sergej Trifunović je stvarno sladak, ali me je razočarao.’

Pitao sam zašto. Rekao je: ‘Pa, bili smo jednom zajedno i on nema k…., on ima smoki!’

Cccc, zanemeo sam. I tiho u sebi sam pomislio – pederska posla.“

U daljem tekstu piše o seksualnom opredeljenju pevača Dada Polumente.

„Onda, recimo, onaj sad popularni Dado-mado Polumenta. Za njega pričaju svi živi, i pevačice i ove deklarisane ‘gej umetnice’, da je najobdareniji muškarac na estradi. Ju, bože! Ajde, razumem da su neke pevaljke proverile, pa pričaju. Nego, kako to znaju ovi gejevi? Aaaaaa, što sam glup! Oprostite, ipak sam ja samo jedna glupa plavuša. Pa da, i oni su to proverili! Bože, kako se nisam ranije toga setio. Ah, Dado-mado, nisi ni ti tako naivan. Ali ja te razumem, brate, kad si pijan, kad si „haj“, kod tebe može sve“.

Nakon što nam je Boki pročitao citate iz svoje autobiografije, pozvali smo i Trifunovića i Polumentu. Prvi je bio nedostupan, a drugi se nije javljao na telefon.

Reklame

Ostavite komentar