Boris Novković varao suprugu dok je bila trudna

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 18 Mar 2012

Otkad je Boris Novković objavio da se razvodi od svoje supruge Lucije, zaiste se mnogo priča nadovezalo na tu temu.

Iako je hrvatski pevač u mnogo navrata isticao da je porodica njegova sigurnost i stub njegovog uspeha, tamošnji mediji sada pišu da se Novkovićrazvodi zbog ljubavnice. Međutim, to nije sve.

Boris je navodno varao Luciju i dok je ona bila u drugom stanju i čekala njihovo dete. Lucije se porodila pre samo četiri meseca, ali je ipak rešila da se razvede od pevača, jer navodno ne može da mu oprosti što ju je varao dok je bila u blagoslovenom stanju.

Na sve ove priče, Boris je rekao:

- Najbitnije je da niko ne ispašta, naročito ne deca. Najvažnije mi je da bude pošten prema njima, bivšoj supruzi a na kraju – i sebi.

Reklame

2 komentara

  1. Vesna said on 23/03/2012 at 22:46

    Rudjer Boskovic- gimnazija, je samo za one djake koji ne mogu da upisu nijednu drugu, zbog proseka ocena! Inace skolarina je 6000 eura godisnje! Mirkin teca- Zeljko Mitrovic ima te pare, ali odakle Vujadinu? Njegov otac nije zaradio za ceo zivot? To je cudno, ali obzirom da se stalno muva po nekim strankama, verovatno oni placaju!!! Mirka inace nihe Glumica, ona je naturscik, i molim vas, novinare, da devojku nazovete onako kako je zasluzila! Nije zavrsila fakultet, niti je upisala glumu- o cemu vi pricate? Da li treba mene da zovete doktorkom, jer sam usla u bolnicu? Ako neko upise prava- nije pravnik, jer mozda nikada ni ne zavrsi, nazivajte samo stvari pravim imenom!

  2. Jovana said on 25/03/2012 at 00:52

    Naravno da ce se Nikola svadjati sa Sonjom kad je ne voli mislim da skoro svaki put kad je vidi riga mu se,a ovi svi koji misle da je on voli varaju se on ima drugu devojku koja ga vani ceka,a ovo sa Sonjom je samo glumatanje.

Ostavite komentar