Britney Spears odbila 10 miliona dolara za učešće u novoj “X Factor” sezoni

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 12 Mar 2012

Kako su mediji preneli prošle nedelje, Simon Cowell je ispred njegove X Factor franšize ponudio Britney Spears 10 miliona dolara da bi učestvovala kao sutkinja u najnovijoj sezoni popularnog talent showa.

Britni Spirs u žiriju x faktora

Istu sumu je za prethodnu sezonu kao sutkinja serijala The Voicedobila koleginica Christina Aguilera, dok je za isti posao u prethodnoj sezoni Jennifer Lopez od serijala American Idol inkasirala 12 miliona dolara, što bi stavilo Spears na vrh liste slavnih koji zarađuju na ovaj način.

Međutim, kako prenosi Yahoo News, pevačica je ovu ponudu odbila – ona je navodno producentima, TV mreži Fox, odgovorila sa kontra-ponudom i tražila 20 miliona dolara, što, kako komentariše blog PopCrush, predstavlja zahtev koji se ne može ispuniti i praktično znači “ne”. Umesto Britney, Cowell sada mora da pronađe nova lica koja će ispuniti upražnjena mesta sutkinja iz prethodne sezone (to su bile Paula Abdul i Nicole Scherzinger), dok pevačica razmišlja o unosnoj seriji koncerata u poznatim klubovima u Las Vegasu…

Izvor: popcrush.com

Reklame

Ostavite komentar