Da li Katarina Šišmanović gubi veru u ljubav ?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 23 Mar 2012

Lepa voditeljka, rođena pre 28 godina u Kragujevcu, koja iza sebe ima vezu sa sadašnjim Severininim mužem Milanom Popovićem i brak sa slovenačkim biznismenom Dejanom Mitićem, otkriva da trenutno nije „emotivno ispunjena”, kao i da ne bi učinila baš sve za ljubav.

Takođe, priča o tome zašto je odustala od ideje da se bavi politikom i možda postane prva žena predsednik Srbije, o poslovnim uspesima, kako se udala i razvela…

Da li voditeljka emisije „Sve za ljubav” veruje u ljubav?

- Mislim da svi ljudi veruju u ljubav. Ne bih želela da pomislim da ću živeti bez ljubavi. Ljubav je… ma šta razvedena žena zna šta je ljubav? Neka bude da je to kada sa nekim možete lepo da živite, ali i da „preživite” zajedno čak i one situacije kada želite da budete sami. Kada ste u vezi, a imate svoju slobodu. Kada volite i kada ste voljeni, a to nikoga od partnera ne opterećuje. Kada je ljubav život i potreba, a ne obaveza ili osećaj odgovornosti prema nekome. I naravno, kada imate osmeh na licu svaki put kada vam taj neko pošalje poruku ili kada krene onaj čudan osećaj u stomaku svaki put kada pomislite na osobu do koje vam je stalo ili na neke lepe zajedničke trenutke.

Reklame

Ostavite komentar