Hello Fashion – najnoviji magazin za žene

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 08 Mar 2012

Danas, na “Dan žena“, redakcija srpskog izdanja magazina “Hello!“ postala je bogatija za novi, luksuzno opremljeni časopis “Hello Fashion” kome će se obradovati sve pripadnice lepšeg pola koje žele da budu u toku sa novim modnim kretanjima.

novi magazin za žene

Najčitaniji svetski magazin o poznatima s ponosom predstavlja specijalno izdanje “Hello! Fashion“ – ultimativni vodič pret-a-porte za proleće-leto 2012, koji je od danas u prodaji po ceni od 100 dinara. Na dve stotine stranica prikazane su najzanimljivije kreacije prestižnih dizajnerskih imena svetske modne industrije.

Osim najboljih kreacija sa svetskih modnih pista, “Hello! Fashion“ objavljuje i ekskluzivne foto-editorijale snimljene na atraktivnim lokacijama širom sveta, a tu je i deo rezervisan za venčanice, jer sa dolaskom proleća počinje sezona venčanja. Glamurozne venčanice, predstavljene u specijalnom izdanju, potpisuju najpriznatija imena u svetu mode. „Šanel“, Elie Saab, „Loewe, Dior, Luis Viton, Blumarin“, Roberto Kavali, „Guči“, Đorđo Armani, „Etro“, Versaće, Dolče & Gabana, Oscar de la Renta, Zuhar Murad, Stela Makartni, Karolina Erera, Ralf Loren, samo su neki od dizajnera i modnih kućačije su kolekcija za proleće/leto 2012. predstavljene na stranicama novog modnog magazina.

Na naslovnoj strani prvog izdanja zasluženo se našla Adrijana Lima, brazilski top-model, koja svojom senzualnom lepotom odlično dočarava “haićanski” duh najnovije kolekcije njujoške modne kreatorke Done Karan. Najnoviji modeli, aktuelni trendovi i kreacije okupane raznovrsnošću boja dominiraju u modnom izdanju magazina u kome će uživati pripadnice lepšeg pola.

Reklame

Ostavite komentar