Ivan Ivanović u bedaku zbog razvoda

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 23 Mar 2012

Ako je suditi po muzici koju trenutno sluša, Ivan Ivanović tužan je zbog rastanka sa suprugom Zoricom! Naime, voditelj TV „Prva“ je na svoj „tviter“ profil okačio Bajaginu pesmu „Ako treba da je kraj“, kojom izgleda nagoveštava da je njegov brak gotov!

„Gde su nestali oni anđeli čuvari što dolaze tiho da poprave stvari…
Ako treba da je kraj neka se odmah desi,
ako treba da je bol skupi ga i ponesi.

Ako treba da je život samo duboka tuga,
Ako ovo bude kraj, znaću da nije ljubav.“
Ovaj tekst je očito ganuo poznatog voditelja i naveo ga na razmišljanje o tome gde se trenutno nalazi njegova ljubav, a po svemu sudeći – i dokle će stići.
Kada je video Ivanov tvit, njegov kum i kolega Ivan Zeljković postavio je tužan smešak kao komentar, što govori o tome da je i okolini jasno da se brak TV zvezde, nažalost, bliži kraju…
Podsećanja radi, Ivan je priznao da se rastao od supruge Zorice. Voditelj je izjavio da su se odvojili kako bi razmislili o svemu, ali brakorazvodnu parnicu nisu pokrenuli.
Inače, Ivan nije reagovao na izjavu Bokija 13, koji tvrdi da je video njegove slike sa ljubavnicom. Izvesno je da ovih dana ima mnogo većih problema od napada makedonskog šoumena…

Reklame

1 komentar

  1. zaza said on 28/03/2012 at 12:32

    Zao mi je sto se razveo ali sem toga ne bih da ulazim u bilo kakvu raspravu ili pricu. Svaki rastanak ma kakv bio boli jer godine provedene sa osobom sa kojom ste delili zivot se ne zaboravlja tako lako. Ivane u potpunosti te razumem.

Ostavite komentar