Ja imam talenat: Aleksandar Milić Mili nije više član žirija

Izvor: Kurir
Postavljeno 12 Mar 2012

Aleksandar Milić Mili više neće biti član žirija u takmičenju „Ja imam talenat“, saznaje Kurir! Ovaj kompozitor, koji je svojim komentarima obeležio sve tri sezone popularnog šoua, ustupiće mesto nekom drugom.

Mili nije više član žirija

- Mili je uživao u radu sa mladim talentima. Ipak, shvatio je da su tri sezone bile dovoljne i da je vreme da ga neko drugi zameni kako bi on mogao da se posveti svom bendu Miligram i saradnji sa Cecom Ražnatović - otkriva naš sagovornik.

Mili je potvrdio naša saznanja.
- „Talenat“ je predivan šou i drago mi je što sam imao priliku da učestvujem u ostvarivanju snova i beskrajno simpatičnom savladavanju strahova kandidata. Bilo je i smeha i suza i videli smo ono najbolje što naša zemlja ima. Već tri sezone sam deo žirija i mislim da bi bilo lepo da Srbija čuje i neko drugo mišljenje, što je, zajedno sa povećanjem mojih poslovnih obaveza, i dovelo do ove odluke. To sam, naravno, najavio produkciji na početku ove sezone. Zahvaljujem se svim kandidatima što su mene i celu našu zemlju nahranili pozitivnom energijom, duhovitošću i neverovatnim veštinama i pozvao bih sve koji imaju šta da pokažu da se prijave za ovaj šou – kazao je Mili za Kurir.

Iz produkcije nisu želeli da otkriju ko će ga naslediti u sledećoj sezoni.

Reklame

Ostavite komentar