Ja imam talenat: Anica Dobra novi član žirija?

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 13 Mar 2012

Muzički serijal „Ja imam talenat“, posle uspešno završene treće sezone, već uveliko priprema novu s mnogobrojnim iznenađenjima. Nakon što je procurila vest da Aleksandar Milić Mili neće više biti član žirija, saznali smo da postoji mogućnost da nova lica zamene i Ivana Tasovca i Minu Lazarević.

Izvor „Novosti“ otkriva da je favorit, i najbliže sklapanju ugovora s produkcijom, ponovo glumica Anica Dobra, koja je morala da odbije učešće u prvoj sezoni zbog poslovnih obaveza u Nemačkoj. Ali, producent Sandrina Anđić rekla nam je samo da postoji mogućnost da se osveži žiri, kao i sama emisija, ali nije želela zvanično da nam potvrdi da to znači da nećemo više gledati šarmantnog direktora „Beogradske filharmonije“ i popularnu glumicu.

Radimo bez prestanka, već pristižu nove ideje, a takmičari se prijavljuju sve vreme – kaže Sandrina. – Prethodna sezona je prošla nezapamćeno dobro, što nas tera da radimo na tome da nova bude još bolja. Na „Fejsbuku“ se za pet minuta prijavi više od 100 ljudi. Mili je rekao da napušta „Talenat“ jer smatra da posle tri sezone nema šta više da kaže, a ne želi da se ponavlja. A Sajmon Kauel će biti u žiriju i u predstojećoj, šestoj sezoni „Britanija ima talenat“ i – uvek je zanimljiv. Videćemo ko će ostati, a ko će novi doći da „sudi“ talentima.

Prema našim informacijama, kako za takmičenje, jednako interesovanje vlada i za članove žirija. Nakon vesti da Mili odlazi, naš izvor tvrdi da se već nekoliko glumaca raspitivalo i nudilo da ga zameni. Osim novog žirija, ovaj muzički šou-program će se u novoj sezoni više posvetiti i neobičnim talentima.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 14/03/2012 at 08:43

    Zar ne bi bilo logicno da se u ziriju nadje neka profesionalna balerina, profesor bleta ili slicno? Od kada su to glumice “majstori” za sve? 

Ostavite komentar