Jelena Karleuša preti Press-u

Izvor: Press online
Postavljeno 14 Mar 2012

Jelena Karleuša udarila je na sedmu silu po ko zna koji put. Na istinu potkrepljenu činjenicama i dokazima odgovara uvredama i pretnjama, a sve da bi opet i po svaku cenu bila u centru pažnje! Najavila je da će tužiti i zatvoriti Press i na društvenoj mreži Tviter visokotiražne dnevne novine nazvala zlom koji truje narod.

- Kako ću slatko sutra da tužim ovaj Press i da ih konačno zatvorim. Zlo mora da se zaustavi. Dosta je bilo trovanja ovog naroda – napisala je Karleuša.

Poznatu pevaljku je očigledno naljutio jučerašnji tekst u Pressu pod naslovom „Ćandina mala opet drži lekciju“, u kome su preneli reakcije  čitalaca i poznatog psihologa Aleksandre Janković na njenu izjavu u kojoj upoređuje svog ubijenog verenika, pripadnika”banjičkog klana” Zorana Davidovića Ćandu, s pokojnim premijerom Zoranom Đinđićem.

Zbog pretnji i uvreda iznetih na račun dnevnog lista Press, urednički kolegijum je posle konsultacija sa advokatskim timom odlučio da podnese tužbu protiv Karleuše.

- Najavljujemo tužbu protiv nje zbog narušavanja poslovnog ugleda renomiranog dnevnog lista, a usled čega je došlo do materijalne štete za koju je odgovorna pomenuta – kažu u Presovom timu advokata.

Reklame

1 komentar

  1. Blablatuc said on 15/03/2012 at 07:56

    Ova se bas “zaigrala” u “pljuvanju”!na svei svakoga! Ima decu i bolje bi joj bilo da se bavi njima nego sto glumi ludilo! Zaboravila je da ona nije “isnad svih:!

Ostavite komentar