JK: Đinđića su ubili isti ljudi kao i mog Ćandu

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 12 Mar 2012

Devetu godišnjicu od ubistva premijera Srbije, dr Zorana Đinđića “obeležila” je i Jelena Karleuša, koja je na svom Tviter profilu ostavila komentar: “Pre 9 godina ubijen je Đinđić. Pozadina ubistva je jasna – narod koji nije voleo da mu neko kaže istinu u lice. Krivim čitavu Srbiju.”

I dok su neki sa blagonaklonošću dočekali ovu njenu misao, pa je retvitovali svojim pratiocima, ili je označili kao favorit, bilo je i onih kojima se nije dopalo to što je JK napisala. Tako, jedan korisnik ove društvene mreže, pod nikom @Petrovaradinac, napisao joj je: “I Ćanda je bio deo te Srbije što je Zoranu došla glave… ne se*i”, aludirajući na bivšeg verenika ove pevačice, koji je ubijen u martu 2000. godine, dok se vraćao iz Novog Sada, sa sahrane svog prijatelja Branislava Lainovića Dugog, a koji je važio za “žestokog momka”.

Jelena je na to odgovorila: “Zoran Davidović Ćanda je ubijen mnogo pre Đinđića, od ruke istih onih koji su posle ubili premijera….tužni čoveče…”, dok je isti tviteraš odgovorio da je ovo u svakom slučaju “licemerno moralisanje sa njene strane”. Nakon toga, JK nije nastavljala komunikaciju.

Reklame

Ostavite komentar