Justin Bieber puni 18 godina

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 01 Mar 2012

Jedna od najpoznatijih osoba na svetu nije mogla da glasa, niti da pije alkohol… do danas.

Za samo dve godine od izlaska albuma “My World 2.0″Justin Bieber je prošao put od običnog tinejdžera, koji voli da peva i “kači” svoje snimke na YouTube, do jedne odnajpoznatijih osoba na svetu. Nakon što ga je preko popularnog video servisa otkrio menadžerScooter Braun, mladi Bieber je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom RBMG, čiji je vlasnik njegov stariji kolega i mentor Usher.

U martu 2010. objavljen je singl “Baby” i – više ništa nije bilo isto. Svetska turneja, koncertni 3D film “Never Say Never”, dva albuma remiksa, božićni album “Under the Mistletoe”,knjiga “First Step 2 Forever” - Justin je sve ovo postigao pre svog 18. rođendana. Proizvodi pod njegovim imenom (od parfema preko “raspevanih četkica za zube” do laka za nokte) su ga učinili jednim od najbogatijih pop izvođača, a njegov uticaj na društvenim mrežama prevazilazi moć ljudi kao što su aktuelni američki predsednik Barack Obama. Armija fanova se pita “šta pokloniti osobi koja ima sve?”, i zato će Belieberi pokušati da obore Ginisov rekord u slanju poruka na društvenim mrežama. – a više o planu njegove globalne armije fanova pogledajte na adresi happybirthdayjustinbieber.com.

Iako može da provede rođendan u društvu najvećih zvezda, Justin se odlučio da ovaj važan trenutak proslavi sa članovima svoje porodice i, naravno, devojkom Selenom Gomez.

Slavljenik neće dugo sedeti skrštenih ruku – već je na dan rođendana zakazano pojavljivanje u emisiji voditeljke Ellen DeGeneres, a i promotivne aktivnosti vezane za izlazak drugog albuma “Believe” polako počinju – još samo par godina, i ispred njegovog imena više neće moći da se napiše “tinejdžerska zvezda”.

Reklame

Ostavite komentar