Justinu Bieberu preti tužba

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 28 Mar 2012

Žrtve online telefonske šale mladog pevača prete da će obeštećenje potražiti na sudu.

Naime, Justin Bieber je nedavno pokušao da našali na svom Twitteru postavivši telefonski broj bez zadnje cifre i pozvao obožavatelje da pogode koji broj nedostaje i pozovu ga. Šala međutim nije bila jako smešna dvema osobama u Teksasu, čiji telefonski brojevi su nakon Justinove šale bili bombardovani hiljadama poziva Bieberovih fanova koji su pokušali da pogode tačan broj telefona…

Sajt TMZ izveštava da je advokat dve osoba – žene po imeni Dilcie i muškarca po imenu Kent – nazvala Bieberov postupak “nesmotrenim” i dodala da njeni klijenti traže odštetu za pretrpljenu neugodnost.

Dosad je predloženo nekoliko nekoliko načina na koje bi Bieber mogao da nadoknadi štetu – od finansijske odštete, ulaznica za njegov koncert, do toga da bi Bieber trebalo da promoviše online projekt na kojem Kent trenutno radi.

Prošlog meseca Bieber je navodno kontaktirao svoj advokatski tim zbog mogućnosti podizanja tužbe protiv proizvođača igrice za mobilne telefone “Joustin Beaver”, u kojoj se bez odobrenja pojavljuje lik koji liči na pevača.

Justin Beiber trenutno radi na svom trećem studijskom albumu “Believe”, a prvi singl s albuma “Boyfriend” objavljen je juče.

Izvor: NME

Reklame

Ostavite komentar