Katarina Vučetić otkriva tajnu dobrog izgleda

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 27 Mar 2012

Katarina Vučetić, koju odnedavno gledamo kao voditeljku “Dnevnog magazina” na B 92 se vojničkog režima pridržava i u civilizaciji. Tajna njenog dobrog izgleda je u – disciplini.

- Zimus sam se malo ugojila, pa sam odlučila da povedem računa pred proleće. Imam pet laganih obroka dnevno, a kolače jedem svakog trećeg dana, ali nikako uveče. I osećam se divno, kao da ću da poletim – otkriva Katarina.

Važan deo dana bivše sportistkinje, koja je za vreme profesionalnog bavljenja plivanjem osvojila čak 450 medalja, jeste trening. Već dve i po godine bavi se jogom, a nedavno je otkrila disciplinu koja joj savršeno odgovara – kros fit.

- To je kružni trening u kom se rade sklekovi, čučnjevi, bacaju se medicinske lopte. Meni odgovara taj vojnički fazon, a i tata mi je bio vojno lice – kaže Katarina i dodaje da, iako veruje u tačnost izreke “u zdravom telu zdrav duh”, žena najbolje izgleda kad je – zadovoljna. U njenom slučaju to ne znači i zaljubljena.

- Volim leptiriće u stomaku, ali da bih bila srećna i zadovoljna, moram da radim, da se osećam produktivnom. Kao duplog Ovna, to me ispunjava – otkriva voditeljka.

Reklame

Ostavite komentar