Katy Perry kao čuvarka u zatvoru

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 08 Mar 2012

Brojne reakcije koje su se pojavile na gostovanje Katy Perry u ulozi čuvarke zatvora po imenu Rikki u najnovijoj epizodi komičnog serijala “Raising Hope” koji se emituje na američkoj mreži Fox su prilično nepodeljene – zapravo, većina medija smatra da je pevačica demonstrirala zavidne glumačke mogućnosti.

U ovoj prilično zahtevnoj ulozi, njen lik (koji možete da vidite na fotografiji koju je Perry objavila preko svoje Twitter stranice), otkriva da je Sabrina, koju igra Shannon Woodward- prijateljica pevačice koja ju je i “nagovorila” da gostuje u seriji – dovedena u pritvor posle hapšenja na protestu, zapravo – njena stara prijateljica iz školskih dana. A ko će vas bolje “izmaltretirati” nego vaši stari prijatelji (pogotovu ako na njih niste obraćali previše pažnje u školi, kao što je sa Sabrinom slučaj)?

Na žalost, za sada nismo pronašli “upotrebljiv” snimak ove epizode, za koji smo sigurni da će se pojaviti uskoro – u međuvremenu, pogledajte kraći intervju sa Perry i Woodward i par inserata na stranicama portala myfoxny.com.

Izvor: popcrush.com

Reklame

Ostavite komentar