Ljubavno-politički trougao: Kemiš,Zorica i Vesna Zmijanac

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 01 Mar 2012

Muzičar Miroljub Aranđelović Kemiš postao je nedavno član Srpske napredne stranke  i tako je postao jedna od retkih javnih ličnosti u Srbiji čije su supruge (bivša i sadašnja) takođe članovi partija. I to različitih!

U ovom neobičnom ljubavno-političkom trouglu “nogu je povukla” njegova voljena Zorica Brunclik svojim članstvom i angažovanjem tokom devedesetih godina u JUL-u i ambicijom da bude ministarka kulture na levoj strani. Kemišova bivša supruga Vesna Zmijanac sebe je pronašla u partiji Velimira Ilića “Nova Srbija”, koja sebe pozicionira kao stranka desnice. A sada je i Kemiš odlučio da uđe u političke vode, ali negde između – među sve proevropskije Naprednjake!

Harmonikaš priča da odluku da se pridruži naprednjačkim redovima nije doneo odjednom i naprečac, već su se simpatije prema SNS-u rodile i iz  prijateljstva sa Tomislavom Nikolićem i Aleksandarom Vučićem.

SNS je jedina stranka koja nudi boljitak. Zato sam im se pridružio i ne planiram da ostanem politički neprimećen. Angažovaću se da bih pomogao u svojoj branši, ali i uopšte – kaže Kemiš. Izgleda da poznati harmonikaš ima “zeleno svetlo” za stranački izbor i od žene.

Podržavam svog supruga u svakoj odluci, pa i u ovoj - izjavila je kratko Zorica Brunclik za Telegraf.rs. Nikad se ne zna, možda i njegova ambicija bude da se prihvati nekog ministarstva u budućnosti.

A možda posle ovih izbora Kemišovi Naprednjaci, Vesnini desničari i Zoričini levičari oforme i koaliciju! Čudo su ti trouglovi – i u ljubavi i u politici!

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 07/03/2012 at 10:39

    Jel ovo Nikolija ili Vesna Zmijanac? Kakva majka takva cerka!

Ostavite komentar