Loša bi da ostari !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 11 Mar 2012

Frontmen „Plavog orkestra“ nekada je pevao „bolje biti pijan, nego star“, a sada je okrenuo ploču i jedva čeka da ostari.

- Stvarno je neverovatno da u vreme socijalnog netvorka gde ljudi žele ostati u krevetu, da neko dođe na koncert – začudio se Saša Lošić Loša ljudima koji i dalje u velikom broju dolaze na koncerte „Plavog orkestra“, u svojoj izjavi za banjalučku TV.
- Imamo još dva dana za snimanje albuma, za 15 dana možete očekivati album i novi singl „Ti misliš da je meni lako“. Na njemu ćemo imati i jednog gosta, finalni pregovori su u toku, ali sada nećemo reći o kome je reč – ostao je tajanstven Loša .

Iako se od Loše nikako ne može odvojiti njegov hit, gotovo himna mladih, „Bolje biti pijan nego star“, Loša je okrenuo ploču. Stigle ga godine.
- Definitivno je bolje biti star! Ja jedva čekam da ostarim, da počne početak prave starosti. Kad si mlad stalno bi nešto menjao, a onda se posle pet godina pitaš kako si bio tako naivan? Živimo u teroru brzine, teroru statusa, hteo bih konnačno da reprogramiram svoj život, da počnem biti stariji čovek koji živi na Hvaru, pravi dva filma godišnje, radi u svom muzičkom ateljeu i pravi vino – izjasnio se Loša.

Reklame

Ostavite komentar