Madonna rasprodala svetsku turneju

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 01 Mar 2012

Madonna World Tour 2012 počinje, kako su najavili međunarodni promoteri turneje, kompanija Live Nation Entertainment, 29. maja u Tel Avivu. Turneja uključuje arene, stadione i posebna mesta na otvorenom kao što su Plains of Abraham u kanadskom Quebecu, a zatim i Južnu Ameriku i Australiju gde Madonna nije nastupala skoro 20 godina. Turneja će posetiti 26 evropskih gradova uključujući London, Paris, Milan, Berlin kao i Zagreb, 11. juna.

A sada stižu vesti da je turneja već rasprodata (mada, kada smo poslednji put proverili na sajtu turneje, za neke datume je prodaja i dalje bila otvorena) – za sada još uvek nje poznat broj prodatih karata, ali promoteri, kako javlja sajt Oh No They Didn’t!, najavljuju otvaranje “dodatnih” datuma u SAD, gde karte za nastupe na ovoj turneji, zavisno od toga koliko blizu ili daleko želite da budete od bine na kojoj je popularna pevačica, variraju u ceni od 48 do 358 američkh dolara.

Kako se navodi, naročito interesovanje beleže datumi na Bliskom Istoku – koncert u Abu Dhabiju, drugi na turneji posle otvaranja u Tel Avivu, sa 22 000 karata prodatih za samo dva sata, stavlja “Madonna World Tour 2012″ na prvo mesto najpopularnijih događaja ikada u ovom gradu.

Kada je tuneja najavljivana, Arthur Fogel, predsednik kompanije Live Nation Entertainment Global Touring i Madonnin promoter je rekao:

‘”Nove pesme najveće muzičke umetnice i zabavljačice govore same za sebe. Njena umetnost, talent i kreativna produkcija rastu sa svakom turnejom, a “Madonna 2012″ neće biti izuzetak. Presrećni smo što je opet na turneji, i sigurni smo da su toliko srećni i njeni fanovi.”

“Madonna 2012 World Tour” je deveta po redu svetska turneja za pevačicu – njena prva turneja je lansirana 1985. godine pod imenom “Virgin Tour”.

Izvor: popcrush.com

Reklame

Ostavite komentar