Marija Kilibarda teško povredila kičmu

Izvor: Press online
Postavljeno 07 Mar 2012

Opasan problem – Tokom snimanja emisije „Žene” atraktivna voditeljka osetila jak bol u kičmi. Ustanovljeno da se radi o teškoj povredi tri diskusa i da bi trebalo da se operiše. Prema prognozama lekara, oporavak će biti dugotrajan

Voditeljka TV Prve Marija Kilibarda ovih dana preživljava pravu životnu dramu. Kako Press saznaje, jedna od domaćica emisije „Žene” pre nekoliko dana tokom snimanja osetila je jak bol u predelu kičme, posle čega je utvrđeno da se radi o ozbiljnoj povredi tri diskusa.

Lepa voditeljka se trenutno nalazi na opravku i rehabilitaciji, ali nije isključena mogućnost da bude operisana. Prema rečima sagovornika našeg lista, Marija je u prvi mah mislila da se radi o običnoj ukočenosti, a potom je shvatila da se radi o ozbiljnom zdravstvenom problemu.

- Sve se desilo pre desetak dana tokom emitovanja „Žena”. Marija je u toku emisije osetila bol u predelu donjeg dela kičme. Po završetku emisije požalila se koleginicama i one su je posavetovale da odmah ode u Urgentni centar, međutim ona to nije poslušala već je smatrala da se radi o običnoj ukočenosti. Posle dva dana bol je postajao sve intenzivniji, zbog čega je morala da ode kod lekara i odmah na privatnoj klinici uradi snimak magnetnom rezonancom. Pregledom je utvrđeno da se radi o teškoj povredi tri diskusa i da će najverovatnije jednog dana morati na operaciju. Za sada Mariji je propisano strogo mirovanje, a svaki dan odlazi na fizikalnu terapiju i jedini izlazak joj je subotom kada radi emisiju. Tada mora da popije šaku lekova za bol kako bi izdržala sedenje – navodi sagovornik Pressa.

Celu priču potvrdila nam je i Marija, koja je rekla da prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svom životu, ali da veruje u oporavak jer se pridržava svega što lekari kažu.

Reklame

Ostavite komentar