Milan i Seve kupuju kafić za milion evra?!

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 25 Mar 2012

Poslednji u nizu poklona koje Milan Popović daruje svojoj Severini, kako piše beogradski “Alo!“, biće kafić na Vračaru, i to na samo pedesetak metara od njegovog beogradskog stana. Za to zadovoljstvo biznismen će morati da odvoji oko milion evra.

- Kad god je u Beogradu, Milan pije piće u kafiću “Moda“ u ulici gde se nalazi i njegov stan, a sada je odlučio da ga kupi. Stupio je u pregovore s vlasnicima, dogovor je, kako sam čuo, već postignut, cena je milion evra, jedino što ne znam jeste da li su već potpisali ugovor – rekao je za “Alo!“ dobro obavešten izvor i dodao da će ovako njegova draga sa sinom Aleksandrom moći da uživa u bašti ovog lokala.

- Severina će tako moći da izađe iz stana i ode u svoj kafić. Kad poželi neko piće, samo će biti dovoljno da okrene broj i biće joj doneto u stan. Ona se ne meša toliko u Milanov posao, ali verujem da ju je ova suprugova investicija i te kako obradovala – priča izvor lista.

Novinari su pokušali da pozovu Milana Popovića, koji se najpre nije javljao na telefon. On je potom sam okrenuo redakciju lista, ali pošto je saznao o kome je reč, nije hteo ni da sasluša pitanje.

- S vama ne želim da razgovaram jer ste vi mnogo bezobrazni. Da nisam džentlmen, sada bih vas oterao na jedno mesto, ali neću. Nemojte više nikada da me zovete – rekao je Popović novinarima lista “Alo!“, a odmah potom spustio slušalicu.

Reklame

Ostavite komentar