Najava: Sandy Rivera u Beogradu

Izvor: mtv.rs
Postavljeno 14 Mar 2012

Zvuci Parliament-Funkadelica i ranog hip-hopa ostavili su značajan trag u stilu po kome je Sandy danas poznat, zbog čega nema problema sa puštanjem muzike u mračnim, prljavim sobama “druge strane” Ibize.

Sredinom devedesetih godina osnovao je “Deep Vision”, etiketu koja je uskoro proslavila Riveru kao inovatora zvuka i koja mu je omogućila da izda značajne ploče kao što su “Scream & Shout” od The Committee i “Don’t Stop” od Soul Division. Ovo iskustvo došlo je sa neminovnim hitom “Finally” u izdanju The Kings of Tomorrow. Muzički magazin Muzik Magazine ga je izglasao za pesmu godine, obišao je ceo svet, a objavljeni su i remixi od strane majstora kao što je Danny Tenaglia. Njegova karijera je dalje cvetala sa izdavanjem kompilacija “The Kings of Tomorrow Sessions, Vol. 13″ za Ministry of Sound i “Sandy Rivera – In The House”, sa dugogodišnjim pratiocem Defected.

U skorije vreme Sandy istražuje dublje, drugačije zvukove kroz svoj pseudonim Blackwiz, koji je zaslužan za uspeh remixa “6am” i hita sa Ibice iz 2005. godine, Wahooovog “Make ‘em Shake It”. Izdao je dva CDa za Renaissance The Masters Series Part 8.

U petak, 16. marta, Sandy Rivera dolazi u Beograd, u SOHO REPUBLIC CLUB!

Cena karte 700 dinara, a mogu se kupiti u Soho baru, Strahinjica Bana 52, Bilet i Card Servis.

Reklame

Ostavite komentar