Ništa od Karleušine tužbe !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 31 Mar 2012

Suđenje Jelene Karleuše i Seke Aleksić završeno je u petak, bez prisustva zavađenih pevačica, odlukom sudije o povlačenju tužbe.

Na Karleušinu tužbu zbog uvrede i klevete privremeno je stavljena tačka, jer tužitelj ima pravo na žalbu. Karleuša je prošle godine po drugi put tužila Seku zbog intervjua za jedan tabloid, u kojem je uporedila koleginicu sa Bokijem 13, poznatim makedonskim transvestitom.

Jelenin adovokat je tada istakla da je to bila uvreda na račun njenog klijenta i njegove porodice, bez obzira na to što se ona privatno druži sa Bokijem 13, prenose Novosti. Budući da je Seka uporno odbijala da se pojavi na suđenju, a i tužitelj u poslednje dve “runde”, tužba je povučena. Sekin branilac kaže da je i prva tužba Jelene Karleuše protiv njene klijentkinje povučena pre nekoliko meseci u Višem sudu.

Pevačice su, inače, bile aktivne u petak na “Tviteru”, na kojem su, slučajno ili namerno, postavile nove slike. Seka je za profil fotku odabrala onu na kojoj je u rukavicama i u pozi za aperkat, dok ju je Jelena stavila na nišan pištolja.

Reklame

Ostavite komentar