Novak Đoković postaje ambasador aviona u klasi Lirdžet

Izvor: mondo.rs
Foto: Fonet
Postavljeno 10 Mar 2012

“Brzina, agilnost i efikasnost su zajednički atributi za Novaka Đokovića i Lirdžet. Njegova strast za pobeđivanjem, prepoznatljivost ličnosti i otvorena priroda i sposobnost da inspiriše ljude čine ga idealnim da bude ambasador Lirdžet brenda”, rekao je Stiv Ridolfi, predsednik kompanije Bombardier Aerospace, trećeg proizvođača aviona u svetu.

Upravo zbog ovoga srpski teniser će od 18. marta biti uvršten na listu ekskluzivnih ambasadora aviona klase Lirdžet. Đoković će se pridružiti pilotu glumcu Džonu Travolti, arhitekti Frenku Geriju, dirigentu Valeriju Gergijevu i pijanisti Lang Langu.

“Putovanje Bombardier letelicama mi omogućava da balansiram svoj prenatrpan raspored putovanja s rigoroznim zahtevima igranja na ATP turu i svim javnim nastupima između toga. Poštovalac sam Lirdžet aviona već mnogo godina, oni su fantastični”, rekao je Đoković, koji je prošle godine snimio reklamu na kojoj se simulira da igra tenis na krilu aviona.

Ovih dana Novak Đoković ima još obaveza prema sponzorima, s obzirom da se na društvenim mrežama pohvalio da je u Indijan Velsu zajedno sa Marijom Šarapovom snimao reklamu za Head i ona bi trebalo da bude objavljena u maju.

Reklame

Ostavite komentar