Novak Đoković zvezda CBS televizije

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 21 Mar 2012

Novak Đoković ponovo je udarna vest u milionima domova u SAD, i to u jednoj od najgledanijih i najuticajnijih emisija u SAD, “60 minuta” na televiziji CBS.

Otprilike u isto vreme kada naš as bude izašao na teren u Majamiju, biće prikazana emisija koja se snimala krajem prošle godine. Reč je o dokumentarcu o Novaku i njegovom životu, a ekipa CBS ga je pratila na SC “25. maj”, kod Novakovog dede Vlade na Banjici, zatim kod Jelene Genčić, pa u Monaku, u poseti vrtiću u Smederevu sa Unicefom…

Ova emisija godišnje dozvoljava da u njoj gostuje samo jedan aktivni sportista iz celog sveta. Ovog puta to je bio Srbin, Novak Đoković. Tu su gostovale najveće zvezde iz šou biznisa, holivudski glumci (Džordž Kluni), pevači (Bijonse Nouls), pa političari Gadafi (2001), Klinton, Obama, zatim osnivač “Fejsbuka” Cukerberg, prvi čovek “Majkrosofta” Bil Gejts, sportisti Agasi, Felps, voditelj Lari King… Kažu i da kad predsednik SAD Barak Obama hoće da se obrati narodu, on ide upravo u “60 minuta”.

Reč je o jednoj od najcenjenijih emisija u svetu, koja se emituje od 1968, uz jedinstven način izveštavanja. Emisija je 2002. bila na 6. mestu najboljih TV emisija svih vremena u izboru TV Gajd. Dosad su dobili čak 95 Emi nagrada, a koncepcija se sastoji od tri priče dužeg formata, s modernim grafikama i zanimljivom montažom. Emituje se nedeljom u 19.00 po američkom vremenu.

Reklame

Ostavite komentar