Parni Valjak zakazao i peti koncert u Beogradu

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 01 Mar 2012

Parni Valjak već je zakazao i rasprodao četiri koncerta u Beogradu, a pošto domaća publika očigledno ne može da se zasiti ex Yu rokenrola, zakazan je i peti koncert za 12. mart. Ovaj koncert biće po odluci benda i poslednji u nizu koji će popularni zagrebački bend održati u martu u Sava centru.

Cene za ovaj koncet ostaju nepromenjene, koštaju od 2.050 do 3.100 dinara, i prodaju se na blagajni Sava centra i svim prodajnim mestima Eventima. Na svakoj kupljenoj ulaznici nalazi se i jedinstveni bar kod za preuzimanje novog albuma “Stvarno nestvarno”!

S obzirom da nije bilo planirano ovolliko koncerata, članovi Parnog valjka su poručili obožavaocima i javnosti da će peti, zapravo, biti “koncert na bis”.

- Stvarno nismo planirali da radimo pet koncerata zaredom i želimo da svaki koncert bude jednako kvalitetan produkcijski, dok će o najvažnijoj emotivnoj dimenziji odlučivati publika. To je zapravo i najlepše u svemu ovom što nam se dešava. Peti koncert biće kao jedan veliki celovečernji bis za prethodne četiri noći u Sava centru – kaže Aki Rahimovski.

Parni valjak trenutno intenzivno proba zahtevne akustične koncerte, drugačije od onih koje su ljubitelji ovog dugovečnog benda imali priliku da vide. Od poslednjeg puta kada je bend imao koncert “bez struje” prošlo je skoro dvadeset godina, a DVD izdanje “Live In ZeKaeM” publika i dalje traži.

Pored par noviteta sa albuma koji će publika moći da preuzme na sajtu benda uz bar-kod sa svoje ulaznice, Parni valjak će uglavnom svirati pesme iz svih perioda, uz neka iznenađenja na repertoaru, pre svega za sve ljubitelje grupe koja uz 17 studijskih albuma sa nesmanjenim uspehom traje na regionalnoj sceni još od 1975. godine.

Reklame

Ostavite komentar