Počinje Survajver

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 11 Mar 2012

Kucnuo je čas - u ponedeljak uveče u 21.10 na Prvoj TV počinje četvrta sezona najekstremnijeg serijala – „VIP Survivor“. Poznate ličnosti – devetorica muškaraca i isto toliko žena – provešće 35 dana pakla na izolovanim i divljim kostarikanskim ostvima. 


Oni će se boriti za goli život, jedni protiv drugih, s istim ciljem: preživi, pobedi i osvoji 50.000 evra!

Junaci rijalitija su javne ličnosti iz Srbije i drugih eks-Ju republika: rukometaš Ognjen Kajganić, maneken Vladimir Vuksanović, model Stanija Dobrojević, baletski igrač Milan Gromilić, šminkerka Jelena Maćić, stilistkinja Kristina Bekvalac, političar Marko Karadžić, glumica Mia Begović i njena ćerka Maja Lena Lopatni, snouborder Sebastijan Flajs, pevačica Martina Vrbos, manekenka Aleks Grdić, stilista Neven Ciganović, maneken Radovan Stošić, skandal devojka i pevačica Ava Karabatić, glumac i maneken Nikola Šoć, voditelj Žare Berber i model Aleksandra Nakova.

Pitali smo Kristinu Bekvalac, Ognjena Kajganića i Vladimira Vuksanovića zašto su prihvatili učešće u rijalitiju.

KRISTINA: – Prihvatila sam učešće zato što sam znala da će pozitivno uticati na moj život. Od prijatelja koji su već preživeli “Preživljavanje” čula sam sve najlepše o rijalitiju.

OGNJEN: - Razlog je jednostavan – iskustvo koje se pruža jednom u životu! To je 2 u 1: i sportski i životni izazov.

VLADIMIR: - “Survivor“ je jedini rijaliti koji vredi i uvek sam pričao da bih učestvovao samo u njemu. Smatram velikom privilegijom što su me pozvali i omogućili mi da sa samo 23 godine doživim ovo neverovatno iskustvo!

l Šta vam je bilo najteže u takmičenju i šta vam je najviše nedostajalo daleko od kuće?

KRISTINA: – Nedostajala mi je ćerka, naravno. Da je moja Petra bila negde u blizini, sve bi bilo savršeno.

OGNJEN: - Kad sam odlazio, bio sam svestan da ne smem da razmišljam o najmilijima, o prijateljima, o hrani, jer sve to neću tamo imati. I uspeo sam. Ali nisam znao da će mi toliko nedostajati muzika. Zato je sad stalno uz mene MP3 plejer, ne odvajam se od njega.

VLADIMIR: - Mislio sam da će mi smetati loši higijenski uslovi. I hrana. Ali neverovatno je to što su mi mnogo nedostajali slatkiši! Najteže su, naravno, bile igre, kada gladan, iscrpljen ili pod temperaturom moraš da daš maksimum.

l Da li ste zadovoljni učešćem?

KRISTINA: - Apsolutno sam zadovoljna.

OGNJEN: - Zadovoljan sam. Bio sam ono što sam, od početka do kraja. Da li će se to i drugima svideti, videćemo. U svakom slučaju, drago mi je što sam ostao svoj!

VLADIMIR: - Prezadovoljan sam! Kad sam odlazio rekao sam sebi da želim da me ljudi upoznaju onakvog kakav zaista jesam, i u tome sam uspeo.

Reklame

Ostavite komentar